ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ

ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!

ΤΗΛ. 6909080716

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στο box-delivery.gr θα βρείτε καινοτόμο εξοπλισμό για επιχειρήσεις και επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με 3 τρόπους.

 

1.Πληρωμή στο κατάστημα μας.

 

2.Κατάθεση σε τράπεζικό λογαριασμό.

 

3.Με αντικαταβολή.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να το κάνετε πριν λάβετε επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα ότι έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών προς αποστολή. Παρακαλούμε στείλτε μας το συντομότερο δυνατό, μήνυμα e-mail στο info@box-delivery.gr ή καλέστε μας στο 210-8325547.

Όχι. Μπορείτε να επιλέξετε την Αντικαταβολή ή την Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ως τρόπο πληρωμής καλόντας μας στο 210 8325547

Το ηλεκτρονικό κατάστημα box-delivery.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα «Προστασία Δεδομένων»).

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο box-delivery.gr. Επιπλέον, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 8325547, ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@box-delivery.gr.

Οι παραγγελίες οι οποίες τοποθετούνται έως 17:00(εκτός Σαβ/κύριακο) επεξεργάζονται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την λήψη της πληρωμής και πάντα με βάσει τη διαθεσιμότητα που εμφανίζεται κατά την επιλογή του προϊόντος.

 

Για τα καταστήματα της Αθήνας η παράδοση είναι δωρεάν και μπορεί να εκτελεστεί άμεσα.

Οι παραγγελίες σας εκτελούνται γρήγορα και αξιόπιστα  με τους εξής τρόπους.

 

1.Ελτά Courier κυρίως για τα μικρότερα δέματα (ισοθερμικούς σάκους) παράδοση σε 1-2 ημέρες σε όλη την Ελλάδα.

 

2.Με μεταφορική για μεγάλα δέματα με εταιρία που συνεργαζόμαστε η με όποια μας υποδείξετε. Παράδοση επίσης σε 1-2 ημέρες για όλη την Ελλάδα.

 

3.Για τα καταστήματα της Αθήνας η παράδοση γίνεται με τα οχήματα της εταιρίας μας.

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας..